Здравейте!Имам молба ако може да ми обясните как да си сменя крушките на габарита преден,защото ми казаха,че трябвало да се разглоби целия фар.Толкова ли сложно се сменя габарита.Моля помогнете!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля помогнете за габаритни крушки на 156
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ако си от Русе, пиши на ЛС да помагаме, иначе има едно ушенце, което като се махне капачката, се натиска първо навътре и дърпаш, не е трудно, вземи си фенерче. Крушката е H6W, но може да се пригоди и T4W, която е мн ефтина всравнение с първата. Ама капачките са на дългите колега, доколкото си спомняма от последната смяна на моите!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
има тема по въпроса- потърси я и ще видиш и снимки и обяснения!
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеАко си от Русе, пиши на ЛС да помагаме, иначе има едно ушенце, което като се махне капачката, се натиска първо навътре и дърпаш, не е трудно, вземи си фенерче. Крушката е H6W, но може да се пригоди и T4W, която е мн ефтина всравнение с първата. Ама капачките са на дългите колега, доколкото си спомняма от последната смяна на моите!Last edited by fiore; d.m.y г., 18:31.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment