Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля помогнете за габаритни крушки на 156

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля помогнете за габаритни крушки на 156

Здравейте!Имам молба ако може да ми обясните как да си сменя крушките на габарита преден,защото ми казаха,че трябвало да се разглоби целия фар.Толкова ли сложно се сменя габарита.Моля помогнете!

Единственното,което ти трябва,са пръсти на гинеколог.И да свалиш фара,габарита си е все на шибано место.Сваляш капачката на късата и викаш "мамата" на помощ.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ако си от Русе, пиши на ЛС да помагаме, иначе има едно ушенце, което като се махне капачката, се натиска първо навътре и дърпаш, не е трудно, вземи си фенерче. Крушката е H6W, но може да се пригоди и T4W, която е мн ефтина всравнение с първата. Ама капачките са на дългите колега, доколкото си спомняма от последната смяна на моите!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Несъм от русе сега ще се пробвам да ги сменя.Благодара много.

Comment

има тема по въпроса- потърси я и ще видиш и снимки и обяснения!

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Ако си от Русе, пиши на ЛС да помагаме, иначе има едно ушенце, което като се махне капачката, се натиска първо навътре и дърпаш, не е трудно, вземи си фенерче. Крушката е H6W, но може да се пригоди и T4W, която е мн ефтина всравнение с първата. Ама капачките са на дългите колега, доколкото си спомняма от последната смяна на моите!
          T4W!?! . И кому е нужно? Да не би да няма H6W в магазините? Или обичате да си пригаждате всичко.
          Last edited by fiore; d.m.y г., 18:31.
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
          X